Alles draait tegenwoordig om een goede en snelle internetverbinding in en buiten uw woning. Denk hierbij aan uw gehele woning (alle verdiepingen) en bijvoorbeeld uw nieuwe tuinhuis of overkapping. Daarbij hebben de meeste mensen ook behoefte aan een goede WiFi verbinding. Dit, zodat zij overal optimaal gebruik kunnen maken van het internet.

Door de jaren heen hebben wij zowel kleine en grote woningen voorzien van een sterke internet en WiFi verbinding. Doormiddel van ons sterke WiFi Mesh Systeem kunnen wij er voor zorgen dat u overal in en buiten uw woning heerlijk kunt genieten van supersnel internet.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen die ook nog eens uitvoerig getest zijn door onze ICT en IT deskundigen. U kunt bij ons terecht wanneer u eigenaar bent van een woning, luxe villa of een bedrijfsruimte.

Eigen baas

Wanneer wij uw totale WiFi verbinding hebben opgezet en werkend bij u opleveren ontvangt u ook een app op uw mobiele telefoon, waarmee u het gehele WiFi netwerk gemakkelijk kunt monitoren en beheren. Zo blijft u de baas over uw eigen netwerk.

Verschillende Providers

Naast onze eigen merk DailyInternet die overal Glasvezel kan leveren, werken wij ook nauw samen met andere providers. Denk hierbij aan KPN, Odido, Vodafone, XS4ALL, CAIWAY en Delta. Onze ICT en IT specialisten werken overal binnen Nederland aan een goed en stabiel WiFi en Glasvezel netwerk bij de mensen thuis en binnen de bedrijven.