Ongeveer 2,2 miljoen mensen zijn vorig jaar getroffen door cybercriminaliteit
15%

Binnen IT-SKILLS NEDERLAND houden wij ons al jaren bezig met verschillende aspecten binnen de ICT en IT dienstverlening. Ook wordt ons met regelmaat gevraagd om bedrijven, organisaties, maar ook particulieren te helpen wanneer ze te maken krijgen met Cyber Criminaliteit.

Soms gaat het om situaties waarin de klant gehackt is en er data is ontvreemd door een hacker of bijvoorbeeld een cyberaanval. Maar wat ook steeds vaker voorkomt is bankspoofing. Hierin wordt de particulier benaderd door een persoon of meerdere personen die zich voordoen als een bankmedewerker. Dit zijn uiteraard geen echte bankmedewerkers, maar criminelen die uit zijn op uw geld.

Onze Cyber Security specialisten zijn gespecialiseerd in helpen van slachtoffers die te maken hebben gehad met 1 van de verschillende vormen van Cyber Crime.

Cyber Security Helpdesk

Wij hebben onlangs een Cyber Security Helpdesk geopend die te bereiken is op het volgende telefoonnummer: 085-760 80 38

Samenwerking met de banken en de politie

IT-SKILLS NEDERLAND krijgt al jaren verschillende klanten uit verschillende hoeken binnen onze samenleving. Denk hierbij aan de politie of verschillende banken in Nederland. Mensen die opgelicht zijn door bijvoorbeeld Bankspoofing nemen in alle gevallen na zo’n vervelende situatie direct contact met hun bank op en worden dan ook geadviseerd om hun PC, Laptop, Telefoon of Tablet na te laten kijken door een deskundige op het gebied van Cyber Crime of een computer specialist. In al deze situaties kan het zomaar zijn dat u dan bij ons terecht komt. Wij zorgen er voor dat u zich weer veilig zult voelen binnen uw eigen omgeving.