IT-SKILLS NEDERLAND is al bijna 10 jaar partner van verschillende Glasvezel leveranciers binnen de particulieren en zakelijke markt. Denk hierbij aan partijen als; KPN, Vodafone, Odido, DailyInternet en Delta Fiber Nederland. Dit betekend dat u dus bij ons op kantoor uw aanvraag kunt doen voor deze partijen en wij meteen al uw vragen kunnen beantwoorden, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wij leveren door heel Nederland

Onze leveranciers leveren glasvezel door heel Nederland en het is dus tegenwoordig overal mogelijk om glasvezel te ontvangen. Of dit nu gaat om een particuliere of zakelijke aanvraag. Wij kunnen u het beste adviseren welke provider u dient te nemen. IT-SKILLS NEDERLAND heeft naast de adviserende rol ook als taak u te helpen om de desbetreffende aansluiting op uw locatie. Onze monteurs rijden door heel Nederland.

Wat zijn uw voordelen bij ons?

Ons ervaren ICT/IT team staat klaar om u te helpen met uw aanvraag. Daarnaast regelen wij ook meteen de beste prijs voor u, zodat u ook in de meeste gevallen voordeliger uit bent. Daarnaast hanteren wij ook lage tarieven om bij u de aansluitingen mogelijk te maken op de door u aangegeven locatie. Ook is het zo dat wanneer u bij ons een aanvraag doet, wij ervoor kunnen zorgen dat u alles sneller ontvangt.

Verder is het mogelijk om draadloos TV te kijken en radio te luisteren, doormiddel van een perfecte WiFi verbinding. U leest het goed! U hoeft dus geen kabels door te trekken!

Als laatste kunnen we u ook geruststellen op het gebied van service en ondersteuning. Wanneer u alles van A tot Z door ons laat regelen en aansluiten , kunt u ook altijd bij ons terecht voor al uw klantvragen en klanten ondersteuning. Het gehele jaar door!

Hoe gaan we te werk?

U kunt als toekomstige en bestaande klant contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 010-5013222 en wij leggen het u allemaal uit.