Ondersteuning bij Caiway, KPN, XS4ALL en ZiGGO

IT-SKILLS NEDERLAND heeft al meer dan 12 jaar ervaring met verschillende providers op het gebied van COAX, Kabel en Glasvezel aansluitingen en Internetverbindingen.

Het komt vaak voor dat u als consument of als bedrijf niet weet waar u nu precies goed aan doet binnen uw woning of kantoor. Moet u nu juist over op Glasvezel? Wat moet u hier precies voor doen? Blijft alles nog wel werken? Dit zijn allemaal vraagstukken die door uw hoofd gaan.

Ook komt het vaak voor dat onze klanten denken dat ze overal gaten moeten gaan borren en zo kabels door moeten gaan trekken, dit is echt niet nodig! Tegenwoordig kunnen wij een geweldig thuis- of bedrijfsnetwerk opzetten met de inzet van zo min mogelijk kabels. U blijft hierbij dan gewoon een hoge snelheid behouden.

 

Verhuizingen van oud naar nieuw adres

Wanneer u gaat verhuizen van uw oude woon- of kantoor adres is het van groot belang dat dit goed en zorgvuldig gebeurd. U krijgt dan niet alleen te maken met het wijzigen van uw adres gegevens. Er komt echter veel meer bij kijken. Soms dient u het modem terug te sturen en ontvangt u een nieuw modem. Maar het kan ook zijn dat u uw huidige modem en andere benodigdheden mee dient te nemen naar het nieuwe adres. 

Wat wij dan vaak krijgen te horen van de verschillende klanten van de verschillende providers, hoe sluit ik alles weer aan op het nieuwe adres? Geen paniek! Hier zijn wij van IT-SKILLS NEDERLAND voor.

Uw volledige WiFi dekking

Wij krijgen de afgelopen jaren vaak de opdracht om zorg te dragen voor een volledige dekking van het WiFi signaal binnen een woonhuis, villa, camping, hotel of kantoor. Na onze jarenlange ervaring op het gebied van verschillende WiFi points, routers en Mesh systemen, zijn wij in staat om u de beste en betaalbare WiFi oplossingen te leveren. 

En het mooie is dat wij pas weggaan als alles werkt. En u kunt het gehele WiFi netwerk controleren en beheren via 1 app op uw Smartphone. Dus ons advies is stop met het gebruik maken van verschillende powerline adapters en de aanschaf van dure routers.

Stel hier uw vraag?
Scan de code