Uw eigen online werkplek (Cloud)

Binnen ons datacenterbeschikken wij over eigen servers. Hierdoor kunnen wij u als bedrijf, organisatie en/of vereniging verschillende diensten en producten aanbieden. Wat ons op is gevallen, is dat veel bedrijven gebruik maken een cloud omgeving voor hun werknemers. Zeker nu er steeds meer werknemers vanuit huis moeten werken. Maar ook op de kantoor werkplekken is de cloud omgeving niet meer weg te denken.

VOIP Telefonie
Wij leveren ook VOIP telefonie. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij de MKB-er en de ZZP-er met de meest betrouwbare en toegankelijke oplossing om optimaal bereikbaar te zijn. VOIP telefonie is bellen over het internet en bied daarbij heel wat mogelijkheden. Denk hierbij aan; doorschakeling, keuzemenu’s, voicemail-to-text. Daarnaast bieden wij een mobiel app aan die het allemaal nog eenvoudiger maakt


Office 365
Flexabiliteit en toegankelijkheid zijn de voornaamste redenen om te kiezen voor Office 365. Overal en altijd toegang tot uw gezamenlijke agenda en e-mailboxen is voor ieder bedrijf de ideale oplossing om effectief te werken en te kunnen groeien. Daarnaast beschik je altijd over de allernieuwste versies van programma’s als; Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Buiten de webversie kunt u ook gebruik maken van de desktop versie.


 [reviews_rating]