Laptop en computer reparaties

Binnen IT-SKILLS NEDERLAND voeren wij verschillende reparaties uit. Deze reparaties hebben wij even voor de duidelijkheid onderverdeeld: Computer, laptops, tablet en smartphone reparaties.

Dagelijks voeren wij binnen onze werkplaats reparaties uit voor verschillende merken. Er komen zowel consumenten als bedrijven naar onze locatie.
U dient te denken aan bijvoorbeeld; het vernieuwen van schermen, vervangen van een SSD/HDD, vervangen van batterijen, herinstallaties van besturingssystemen en nog veel meer…

Onze werkplaats (Computerwinkel)
Onderaan deze pagina vind u onze openingstijden en bent u dus van harte welkom in onze computerwinkel.

Waarom zou u kiezen voor ons?
Wat wij horen van klanten is dat zij erg tevreden zijn over de velen kennis die wij hebben op het gebied van de oude, maar ook de nieuwe technologie.
En daarnaast worden zij voorzien van correcte informatie en ontvangen goed advies. Ook zijn wij erg snel met het uitvoeren van de reparaties.
Zo heeft u uw laptop, tablet, smartphone vaak dezelfde dag nog terug!

Pick up en return service
Bent u op leeftijd? Of heeft u andere beperkingen, waardoor u niet in staat bent uw laptop en/of andere devices langs te kunnen brengen?
Geen probleem voor ons. Wij kunnen de laptop, pc, tablet en/of smartphone tegen betaling van 22,50 euro bij u ophalen. Ook brengen wij hem weer terug.

Onderzoekskosten
Wij rekenen om te achterhalen wat de exacte oorzaak is van uw laptop en/of pc probleem een bedrag van 45 euro. Wij noemen dit onderzoekskosten. Vervolgens zullen wij de exacte oorzaak achterhalen en aan u kenbaar maken. En bespreken we de verdere aanpak samen!

Openingstijden en afspraken
De openingstijden staan onderaan deze pagina vermeld. We raden u wel aan altijd even van te voren contact op te nemen met ons via onderstaand telefoonnummer. Ook kunt u van te voren een afspraak maken bij u thuis of op kantoor.


Direct een afspraak!

IT-Skills Nederland IconIT-Skills Nederland

Julianastraat 41-b, Rhoon

4,6 24 reviews