ICT Onderhoud voor het MKB

AL meer dan 12 jaar onderhouden en beheren wij de ICT infrastructuur van verschillende bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan het onderhoud aan laptops, pc’s, randapparatuur en servers. Daarnaast wordt er ook gekozen voor ICT support op locatie of op afstand.

Bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar. Wanneer u bij ons een onderhoudscontract aangaat, dan gaat u deze aan voor de periode van 1 jaar. Wij komen dan ook 4 x per jaar bij u langs voor onderhoud aan de verschillende workstations en randapparatuur. En wanneer u tussentijds problemen met uw netwerk ondervind, kunt u ons altijd bellen en komen wij langs om dit probleem op te lossen.

ICT Helpdesk
IT-SKILLS NEDERLAND beschikt. over een uitgebreide ICT Helpdesk. Hier kunt u terecht voor al uw ICT gerelateerde vragen en voor ondersteuning. Deze ICT Helpdesk is altijd geopend voor onze klanten die een onderhoudscontract hebben afgenomen bij ons.

Nieuwe Hard- en Software
Wij zijn in staat om heel snel nieuwe hard- en software te kunnen leveren. Zo hoeft u als bedrijf niet lang te wachten en heeft u alles binnen uiterlijk 1 werkdag binnen. Vaak kunnen wij de software direct leveren, daar dit digitaal gebeurd.

IT-Skills Nederland IconIT-Skills Nederland

Julianastraat 41-b, Rhoon

4,6 24 reviews