Al jaren ondersteunen wij bedrijven, verenigingen en organisaties bij al hun ICT/IT activiteiten. U dient te denken aan het onderhouden, installeren en leveren van hard- en software. Denk hierbij aan het inrichten van verschillende locaties binnen een kantoor en/of geheel bedrijfspand.

Wij leveren allerlei verschillende merken laptops, pc’s, printers, tablets en smartphones. Ook zorgen wij ervoor dat deze apparatuur goed blijft functioneren, zolang u en uw medewerkers er gebruik van maken. Daarnaast zal er geen data verloren gaan en worden er met regelmaat back-ups gemaakt. Wat betreft de e-mail werken wij in een Microsoft online exchange omgeving binnen Outlook. Zo blijft uw e-mail overal en altijd goed functioneren en staat alles veilig online in een cloud omgeving.

Ook vangen apparaten als laptops en computers veel stof en worden ze met regelmaat schoongemaakt van binnen en buiten.

Ons doel is dat uw gehele bedrijfsnetwerk veilig is en blijft en u gewoon kunt blijven doen waar u goed in bent. En u alle zorgen weg te nemen binnen de ICT en IT. Dit doen wij door de juiste veiligheidssoftware te installeren. En u hoogwaardige support en ondersteuning te bieden het gehele jaar door.

Onze ICT/IT Support medewerkers zitten het gehele jaar voor u klaar om u goed op weg te helpen bij allerlei incidenten die zich ineens voor kunnen doen.